Sjef van der Voort (1914-1990)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Sjef van der Voort
Sjef van der Voort (1914-1990)

Sjef van der Voort (1914-1990)

Kunstenaar

Sjef van der VOORT (Oirschot 1914 - Helmond 1990)

Sjef was de oudste zoon en eerste kind van de huisschilder Cornelis Gijsbertus (Cor) van der Voort en Johanna van Horik (1886-1946) en kwam in Deurne wonen toen hij zes jaar was. Hij huwde met Maria Cornelia (Mies) Luijben (Helmond 8 januari 1920 - 23 augustus 2002), dochter van Johannes Godefridus Luijben (1888-1961) en Maria Cornelia Marechal (1887-1965).Hij studeerde aan de Kunstacademie te Brussel en verbleef 3,5 jaar in Parijs waar hij onder invloed van het Impressionisme raakte. Hij woonde en werkte o.a. in Helmond. Hij maakte potloodtekeningen, aquarellen, etsen, schilderijen, muurschilderingen en glas-in-loodramen ook was hij reclame ontwerper.

Aangeboden items
5
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Sjef van der Voort - Naaktmodel kopen? Bied vanaf 50!
Sjef van der Voort (1914-1990) Nederlands Naaktmodel
TechniekAquarel
Afmetingen33 x 25 cm (h x b)
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Sjef van der Voort - Maria en Jezus kopen? Bied vanaf 125!
Sjef van der Voort (1914-1990) Nederlands Maria en Jezus
TechniekOlieverf
Afmetingen21 x 16 cm (h x b)
DragerPaneel
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee
Sjef van der Voort - De kunstenaar aan het werk in zijn atelier kopen? Bied vanaf 50!
Sjef van der Voort (1914-1990) Nederlands De kunstenaar aan het werk in zijn atelier
TechniekAquarel
Afmetingen39 x 30 cm (h x b)
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Sjef van der Voort - Les demoisels de Nesle kopen? Bied vanaf 50!
Sjef van der Voort (1914-1990) Nederlands Les demoisels de Nesle
TechniekAquarel
Afmetingen35 x 27 cm (h x b)
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Sjef van der Voort - Naaktmodel aan het water kopen? Bied vanaf 50!
Sjef van der Voort (1914-1990) Nederlands Naaktmodel aan het water
TechniekAquarel
Afmetingen39 x 30 cm (h x b)
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Sjef van der Voort

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sjef van der Voort? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sjef van der Voort. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sjef van der Voort en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sjef van der Voort te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sjef van der Voort!

Volg het aanbod kunst van Sjef van der Voort te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sjef van der Voort te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sjef van der Voort instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sjef van der Voort kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sjef van der Voort!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sjef van der Voort kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sjef van der Voort en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sjef van der Voort via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sjef van der Voort of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sjef van der Voort?

Kunst kopen van Sjef van der Voort begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sjef van der Voort, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sjef van der Voort. Om meer kans te maken om de Sjef van der Voort te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sjef van der Voort! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.