SMAEL (1980)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. SMAEL
SMAEL (1980)

SMAEL (1980)

Kunstenaar

SMAEL (Ismaël Vagner de Lima) (1980)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Links
Favoriet
filters
SMAEL - Landscape Orange kopen? Bied vanaf 400!
SMAEL (1980) Landscape Orange
TechniekOlieverf
Afmetingen60 cm x 180 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van SMAEL

Wilt u graag een kunstwerk kopen van SMAEL? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van SMAEL. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van SMAEL en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van SMAEL te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen SMAEL!

Volg het aanbod kunst van SMAEL te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van SMAEL te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u SMAEL instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe SMAEL kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van SMAEL!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van SMAEL kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van SMAEL en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van SMAEL via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van SMAEL of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van SMAEL?

Kunst kopen van SMAEL begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van SMAEL, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van SMAEL. Om meer kans te maken om de SMAEL te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van SMAEL! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.