• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Staf Beerten (1930-2019)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Staf Beerten

Staf Beerten (1930-2019)

Kunstenaar

Staf BEERTEN (Beverlo 1930 - 2019)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Belgisch
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Staf Beerten - avondzicht op Beverlo kopen? Bied vanaf 125!
Staf Beerten - avondzicht op Beverlo

Schilderij

Geplaatst doorJohanna48

Eindtijd09-01-2022 om 21:30

Jaartal1963
TechniekOlieverf
Afmetingen43 cm x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Staf Beerten

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Staf Beerten? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Staf Beerten. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Staf Beerten en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Staf Beerten te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Staf Beerten!

Volg het aanbod kunst van Staf Beerten te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Staf Beerten te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Staf Beerten instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Staf Beerten kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Staf Beerten!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Staf Beerten kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Staf Beerten en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Staf Beerten via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Staf Beerten of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Staf Beerten?

Kunst kopen van Staf Beerten begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Staf Beerten, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Staf Beerten. Om meer kans te maken om de Staf Beerten te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Staf Beerten! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.