Tanneke Barendregt (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Tanneke Barendregt
Tanneke Barendregt (1955)

Tanneke Barendregt (1955)

Kunstenaar

Tanneke BARENDREGT (Rotterdam 1955)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Tanneke Barendregt - Kwaliteit kopen? Bied vanaf 40!
Tanneke Barendregt - KwaliteitGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorBlanda
Eindtijd 09-09-2022 om 21:33
Jaartal1997
TechniekZeefdruk
Afmetingen40 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Tanneke Barendregt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Tanneke Barendregt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Tanneke Barendregt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Tanneke Barendregt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Tanneke Barendregt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Tanneke Barendregt!

Volg het aanbod kunst van Tanneke Barendregt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Tanneke Barendregt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Tanneke Barendregt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Tanneke Barendregt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Tanneke Barendregt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Tanneke Barendregt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Tanneke Barendregt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Tanneke Barendregt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Tanneke Barendregt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Tanneke Barendregt?

Kunst kopen van Tanneke Barendregt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Tanneke Barendregt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Tanneke Barendregt. Om meer kans te maken om de Tanneke Barendregt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Tanneke Barendregt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.