Theo Elfrink (1923-2014)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Theo Elfrink
Theo Elfrink (1923-2014)

Theo Elfrink (1923-2014)

Kunstenaar

Theo ELFRINK (1923)

Aangeboden items
2
Verkochte items
99
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (18 x Favoriet)
filters
Theo Elfrink - Port en Bassin kopen? Bied vanaf 25!
Theo Elfrink (1923-2014) Nederlands Port en Bassin
TechniekLitho
Afmetingen48 cm x 59 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
FA. 
Theo Elfrink - Zonder titel kopen? Bied vanaf 33!
Theo Elfrink (1923-2014) Nederlands Zonder titel
TechniekAquarel
Afmetingen25 cm x 32.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 33
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Theo Elfrink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo Elfrink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo Elfrink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo Elfrink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo Elfrink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo Elfrink!

Volg het aanbod kunst van Theo Elfrink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo Elfrink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo Elfrink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo Elfrink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo Elfrink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo Elfrink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo Elfrink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo Elfrink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo Elfrink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo Elfrink?

Kunst kopen van Theo Elfrink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo Elfrink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo Elfrink. Om meer kans te maken om de Theo Elfrink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo Elfrink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.