Theo Goedvriend (1879-1969)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Theo Goedvriend
Theo Goedvriend (1879-1969)

Theo Goedvriend (1879-1969)

Kunstenaar

Theodoor Franciscus Goedvriend (Rheden, 31 januari 1879 - Warnsveld, 18 februari 1969) was een Nederlands kunstschilder, tekenaar, lithograaf en graficus.Goedvriend volgde lessen bij Theo van Hoytema en Antoon Derkinderen; in 1905 werkte hij in M_nchen, in 1907 in Florence en van 1910-1912 vooral te Barbizon, de bakermat van de 19e-eeuwse renaissance, ook in de Nederlandse schilderkunst. Het was vooral het accent van de grote romantische schilders uit de School van Barbizon, der romantiek van omstreeks 1860, dat het sterkst in het werk van Goedvriend doorklonk. Zijn gehele opvatting, zowel zijn aanzien der natuur als zijn techniek, vormde zich naar die Franse meesters; alleen in de keuze van zijn onderwerpen verschilde hij.

Aangeboden items
1
Verkochte items
34
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (27 x Favoriet)
filters
Theo Goedvriend - Paddestoelen kopen? Bied vanaf 425!
Theo Goedvriend (1879-1969) Nederlands Paddestoelen
TechniekOlieverf
Afmetingen42 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerMarouflé
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 425
Bied mee Bied mee
FA. (10)

Kunst kopen van Theo Goedvriend

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo Goedvriend? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo Goedvriend. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo Goedvriend en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo Goedvriend te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo Goedvriend!

Volg het aanbod kunst van Theo Goedvriend te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo Goedvriend te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo Goedvriend instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo Goedvriend kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo Goedvriend!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo Goedvriend kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo Goedvriend en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo Goedvriend via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo Goedvriend of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo Goedvriend?

Kunst kopen van Theo Goedvriend begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo Goedvriend, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo Goedvriend. Om meer kans te maken om de Theo Goedvriend te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo Goedvriend! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.