Theo Swagemakers (1898-1994)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Theo Swagemakers
Theo Swagemakers (1898-1994)

Theo Swagemakers (1898-1994)

Kunstenaar

Theo SWAGEMAKERS (Tilburg 1898 - Laren 1994).

Swagemakers volgde zijn schildersopleiding ondermeer aan de Académie Royale des Beaux Arts te Brussel en Académie Colorossi te Parijs. In 1929 had hij zijn eerste expostie in Galerie Jacob in Parijs. Hij heeft veel poRtretten gemaakt van onder andere leden van het Koninklijk Huis, keurvorsten en bankiers. Naast portretten schilderde hij ook landschappen, zeegezichten en stillevens.

Aangeboden items
2
Verkochte items
52
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (21 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Theo Swagemakers - Aquarel z.t. kopen? Bied vanaf 50!
Theo Swagemakers - Aquarel z.t.Tekening / Aquarel
Geplaatst doorDrost260
Eindtijd 07-02-2023 om 20:49
Periode1945 t/m 1999
TechniekAquarel
Afmetingen24.5 cm x 30.5 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Theo Swagemakers - Amsterdamse gracht kopen? Bied vanaf 300!
Theo Swagemakers - Amsterdamse grachtSchilderij
Geplaatst doorNellyN
Eindtijd 24-09-2022 om 22:36
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen51 cm x 59 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Theo Swagemakers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo Swagemakers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo Swagemakers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo Swagemakers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo Swagemakers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo Swagemakers!

Volg het aanbod kunst van Theo Swagemakers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo Swagemakers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo Swagemakers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo Swagemakers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo Swagemakers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo Swagemakers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo Swagemakers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo Swagemakers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo Swagemakers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo Swagemakers?

Kunst kopen van Theo Swagemakers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo Swagemakers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo Swagemakers. Om meer kans te maken om de Theo Swagemakers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo Swagemakers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.