Theophile de Bock (1851-1904)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Theophile de Bock
Theophile de Bock (1851-1904)

Theophile de Bock (1851-1904)

Kunstenaar

Theophile de BOCK (Den Haag 1851 - Haarlem 1904)

De kunstschilder en etser Theophile de Bock kreeg zijn opleiding tot schilder van Jan Willem van Borselen en Jan Hendrik Weissenbruch. Hij was een schilder van de Haagse School en een groot fan van Jacob Maris. De schilderijen van Theophile de Bock zijn vaak donker en enigszins neerslachtig. Onderwerpen die de kunstenaar vaak gebruikt zijn de hunebedden in Drenthe en allerlei andere Nederlandse landschappen.In 1891 is op initiatief van De Bock de Haagsche Kunstkring opgericht. Het werk van Theophile de Bock is onder meer in bezit van Museum Boijmans van Beuningen, het Drents Museum en het Gemeentemuseum in Den Haag.

Aangeboden items
2
Verkochte items
26
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Theophile de Bock - Idyllisch landschapstaffereel kopen? Bied vanaf 750!
Theophile de Bock (1851-1904) Nederlands Idyllisch landschapstaffereel
TechniekOlieverf
Afmetingen34.5 x 44.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 750
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Theophile de Bock

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theophile de Bock? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theophile de Bock. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theophile de Bock en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theophile de Bock te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theophile de Bock!

Volg het aanbod kunst van Theophile de Bock te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theophile de Bock te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theophile de Bock instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theophile de Bock kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theophile de Bock!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theophile de Bock kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theophile de Bock en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theophile de Bock via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theophile de Bock of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theophile de Bock?

Kunst kopen van Theophile de Bock begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theophile de Bock, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theophile de Bock. Om meer kans te maken om de Theophile de Bock te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theophile de Bock! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.