Tineke Bot (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Tineke Bot
Tineke Bot (1945)

Tineke Bot (1945)

Kunstenaar

Catherina Francisca (Tineke) BOT Hilversum, 17 juni 1945 Catherina Francisca (Tineke) Bot) is een Nederlandse beeldhouwster en schilderes. Tineke Bot is autodidact. Ze leerde beeldhouwen van Mari Andriessen en bronsgieten bij bekende Nederlandse bronsgieters. Van Bob Hoope leerde ze tekenen en schilderen. In 1970 begon Bot haar atelier in Hilversum. Sinds haar eerste solo-expositie in Laren in 1974, heeft ze al meerdere keren in binnen- en buitenland geëxposeerd. Sinds 1994 woont ze in Frankrijk. Bot maakt vooral figuratieve, bronzen beelden, waarbij lichaam en spiritualiteit van de mens centraal staan. Naast beelden maakt ze ook aquarellen en grafiek.

Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Tineke Bot (1945) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Tineke Bot (1945) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Tineke Bot

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Tineke Bot? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Tineke Bot. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Tineke Bot en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Tineke Bot te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Tineke Bot!

Volg het aanbod kunst van Tineke Bot te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Tineke Bot te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Tineke Bot instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Tineke Bot kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Tineke Bot!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Tineke Bot kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Tineke Bot en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Tineke Bot via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Tineke Bot of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Tineke Bot?

Kunst kopen van Tineke Bot begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Tineke Bot, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Tineke Bot. Om meer kans te maken om de Tineke Bot te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Tineke Bot! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.