Tjipke Visser (1876-1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Tjipke Visser
Tjipke Visser (1876-1955)

Tjipke Visser (1876-1955)

Beeldhouwer

Tjipke VISSER (Workum 1876 - Bergen 1955)

Tjipke Visser volgde opleidingen aan de Rijksnormaalschool voor Teekenonderwijzers en aan de Rijksnormaalschool voor Kunstnijverheid te Amsterdam en vervolgens de opleiding aan de Rijksakademie van beeldende kunsten eveneens te Amsterdam. Hij was een leerling van Jan Derk Huibers en Ludwig Jünger. Na tien jaar in Amsterdam te hebben gewerkt vestigde hij zich in 1907 in het Noord-Hollandse kunstenaarsdorp Bergen. Steeds meer kunstenaars zouden zijn voorbeeld volgen. Zij vormden de zogenaamde Bergense School.

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (16 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Tjipke visser - Bronzen beeld, Dansende vrouw kopen? Bied vanaf 4500!
Tjipke visser - Bronzen beeld, Dansende vrouwBeeld / Object
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 06-03-2023 om 19:40
Periode1945 t/m 1999
TechniekBrons
Afmetingen38.5 cm x 15 cm x 7 cm (h x b x d)
Gewicht2201 g
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Tjipke Visser

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Tjipke Visser? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Tjipke Visser. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Tjipke Visser en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Tjipke Visser te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Tjipke Visser!

Volg het aanbod kunst van Tjipke Visser te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Tjipke Visser te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Tjipke Visser instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Tjipke Visser kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Tjipke Visser!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Tjipke Visser kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Tjipke Visser en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Tjipke Visser via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Tjipke Visser of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Tjipke Visser?

Kunst kopen van Tjipke Visser begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Tjipke Visser, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Tjipke Visser. Om meer kans te maken om de Tjipke Visser te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Tjipke Visser! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.