Tom van den Boomen (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Tom van den Boomen
Tom van den Boomen (1944)

Tom van den Boomen (1944)

Kunstenaar

Tom van den BOOMEN (Eindhoven 1944)

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Tom van den Boomen - gemengde techniek - houtkool tekening - 22681 kopen? Bied vanaf 45!
Tom van den Boomen - gemengde techniek - houtkool tekening - 22681Tekening / Aquarel
Geplaatst doorZaansgroen
Eindtijd 14-02-2023 om 22:52
Jaartal1987
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen65 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Tom van den Boomen - gemengde techniek - houtkool tekening - 22682 kopen? Bied vanaf 45!
Tom van den Boomen - gemengde techniek - houtkool tekening - 22682Tekening / Aquarel
Geplaatst doorZaansgroen
Eindtijd 14-02-2023 om 22:56
Jaartal1987
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen65 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Tom van den Boomen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Tom van den Boomen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Tom van den Boomen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Tom van den Boomen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Tom van den Boomen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Tom van den Boomen!

Volg het aanbod kunst van Tom van den Boomen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Tom van den Boomen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Tom van den Boomen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Tom van den Boomen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Tom van den Boomen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Tom van den Boomen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Tom van den Boomen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Tom van den Boomen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Tom van den Boomen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Tom van den Boomen?

Kunst kopen van Tom van den Boomen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Tom van den Boomen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Tom van den Boomen. Om meer kans te maken om de Tom van den Boomen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Tom van den Boomen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.