Ton Pape (1916-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ton Pape
Ton Pape (1916-2003)

Ton Pape (1916-2003)

Kunstenaar

Ton Pape (Rijswijk 1916 - Den Haag 2003)

Ton Pape heeft zijn opleiding gevolgd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, en was kunstenaarslid van Pulchri. In de na-oorlogse tijd ontwierp Ton Pape zo'n 800 dessins voor kleden en stoffen. In het bijzondere originele oeuvre van de Rijswijkse schilder wisselen figurative en abstracte perioden elkaar af. Favoriete onderwerpen zijn landschappen en stadsgezichten, waarin hij veelal de leegte zoekt. Een andere stijl zijn zijn geometrisch-abstracte composities. Hij exposeerde veelvuldig in Pulchri Studio en in 2002 in het Rijswijk Museum.

Aangeboden items
1
Verkochte items
111
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ton Pape - "abstracte compositie II" - Gouache kopen? Bied vanaf 30!
Ton Pape (1916-2003) Nederlands "abstracte compositie II" - Gouache
TechniekGouache
Afmetingen30 x 15 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ton Pape

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ton Pape? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ton Pape. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ton Pape en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ton Pape te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ton Pape!

Volg het aanbod kunst van Ton Pape te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ton Pape te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ton Pape instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ton Pape kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ton Pape!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ton Pape kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ton Pape en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ton Pape via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ton Pape of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ton Pape?

Kunst kopen van Ton Pape begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ton Pape, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ton Pape. Om meer kans te maken om de Ton Pape te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ton Pape! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.