• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Ton van Summeren (1953-2017)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ton van Summeren
Ton van Summeren (1953-2017)

Ton van Summeren (1953-2017)

Kunstenaar

Ton van Summeren (Oss 1953 - Amsterdam 2017)

Opleiding 1970 - 1972 Grafische School, Eindhoven 1972 - 1975 Stads Akademie, Maastricht 1976 - 1978 Ateliers ‘63, Haarlem

Deelnemer aan kunstenaarsinstituut De Ateliers van 1976 tot 1978 (onder anderen met Bert Boogaard en Marlene Dumas), verwierf naam toen hij in de jaren tachtig exposeerde bij toonaangevende galeries als The Living Room (Amsterdam) en Juana d’Aizpuru (Madrid). Werk van hem is opgenomen in de collecties van onder meer het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum in Amsterdam en De Lakenhal in Leiden.

Aangeboden items
0
Verkochte items
40
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (14 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ton van Summeren (1953-2017) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 40 items van Ton van Summeren (1953-2017) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 14 mensen die Ton van Summeren (1953-2017) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Ton van Summeren

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ton van Summeren? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ton van Summeren. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ton van Summeren en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ton van Summeren te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ton van Summeren!

Volg het aanbod kunst van Ton van Summeren te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ton van Summeren te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ton van Summeren instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ton van Summeren kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ton van Summeren!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ton van Summeren kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ton van Summeren en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ton van Summeren via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ton van Summeren of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ton van Summeren?

Kunst kopen van Ton van Summeren begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ton van Summeren, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ton van Summeren. Om meer kans te maken om de Ton van Summeren te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ton van Summeren! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.