Truusje Borst-Krake
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Truusje Borst-Krake
Truusje Borst-Krake

Truusje Borst-Krake (XXe Eeuw)

Kunstenaar

Geertruida BORST-KRAKE (Zeewolde) laat zich niet beperken door vorm, materiaal of kleur. Zonder vooropgezet plan gaat zij aan het werk tot het beeld ontstaat dat vertelt wat zij uit wil drukken. Het experiment is een belangrijk onderdeel van haar werk. Haar werk komt sterk en expressief over. Zij combineert herkenbare elementen met abstractie. Voor de toeschouwer blijft er zo ruimte om een eigen interpretatie aan het werk te geven.

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Truusje Borst-Krake aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Truusje Borst-Krake

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Truusje Borst-Krake? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Truusje Borst-Krake. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Truusje Borst-Krake en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Truusje Borst-Krake te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Truusje Borst-Krake!

Volg het aanbod kunst van Truusje Borst-Krake te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Truusje Borst-Krake te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Truusje Borst-Krake instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Truusje Borst-Krake kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Truusje Borst-Krake!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Truusje Borst-Krake kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Truusje Borst-Krake en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Truusje Borst-Krake via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Truusje Borst-Krake of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Truusje Borst-Krake?

Kunst kopen van Truusje Borst-Krake begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Truusje Borst-Krake, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Truusje Borst-Krake. Om meer kans te maken om de Truusje Borst-Krake te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Truusje Borst-Krake! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.