• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Tsugouharu Leonard Foujita (1886-1968)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Tsugouharu Leonard Foujita

Tsugouharu Leonard Foujita (1886-1968)

Kunstenaar

geboren japan 1886overleden parijs 1968leerling van ferdinand leger

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Japans Frans
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Tsugouharu Leonard Foujita - Handgeschreven brief met zelfportretje kopen? Bied vanaf 2000!
Tsugouharu Leonard Foujita - Handgeschreven brief met zelfportretje

Bijzondere Uitgaves

Geplaatst doorDutchHeritageArts

Eindtijd19-12-2021 om 21:27

Jaartal1953
TechniekVaria
Afmetingen21 cm x 13.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Tsugouharu Leonard Foujita

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Tsugouharu Leonard Foujita? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Tsugouharu Leonard Foujita. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Tsugouharu Leonard Foujita en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Tsugouharu Leonard Foujita te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Tsugouharu Leonard Foujita!

Volg het aanbod kunst van Tsugouharu Leonard Foujita te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Tsugouharu Leonard Foujita te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Tsugouharu Leonard Foujita instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Tsugouharu Leonard Foujita kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Tsugouharu Leonard Foujita!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Tsugouharu Leonard Foujita kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Tsugouharu Leonard Foujita en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Tsugouharu Leonard Foujita via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Tsugouharu Leonard Foujita of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Tsugouharu Leonard Foujita?

Kunst kopen van Tsugouharu Leonard Foujita begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Tsugouharu Leonard Foujita, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Tsugouharu Leonard Foujita. Om meer kans te maken om de Tsugouharu Leonard Foujita te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Tsugouharu Leonard Foujita! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.