Vincent Botella (1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Vincent Botella
Vincent Botella (1968)

Vincent Botella (1968)

Kunstenaar

Vincent BOTELLA (Alicante (prov.) 1968)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Spaans Spaans  
Links
Favoriet
filters
Vincent Botella - De Wilde Zwanen-2004 kopen? Bied vanaf 30!
Vincent Botella (1968) Spaans De Wilde Zwanen-2004
TechniekZeefdruk
Afmetingen60 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Vincent Botella

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Vincent Botella? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Vincent Botella. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Vincent Botella en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Vincent Botella te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Vincent Botella!

Volg het aanbod kunst van Vincent Botella te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Vincent Botella te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Vincent Botella instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Vincent Botella kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Vincent Botella!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Vincent Botella kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Vincent Botella en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Vincent Botella via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Vincent Botella of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Vincent Botella?

Kunst kopen van Vincent Botella begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Vincent Botella, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Vincent Botella. Om meer kans te maken om de Vincent Botella te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Vincent Botella! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.