Vladimir Velickovic (1935-2019)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Vladimir Velickovic
Vladimir Velickovic (1935-2019)

Vladimir Velickovic (1935-2019)

Kunstenaar

Vladimir VELICKOVIC (Belgrado 1935 - Split 2019)

Schilder

Opleiding:

Afgestudeerd aan de Faculteit voor Architectuur in Belgrado, 1960

Woont en werkt in Parijs

Vladimir Velickovic behoort tot de belangrijkste Servische schilders. Nadat hij in 1960 afgestudeerd was aan de Faculteit voor Architectuur in Belgrado, was hij van 1963 tot 1966 een assistent van Krsto Hegedusic, in Zagreb. 1966 was dan het jaar waarin hij naar Parijs verhuisde. Vladimir richtte zich volledig op het schilderen en in 1963 had hij zijn eerste solotentoonstelling. In 1983 werd Vladimir Velickovic benoemd tot hoogleraar aan de école nationale supérieure des Beaux-Arts in Parijs. Dit deed hij tot 2000. De meeste schilderijen van Vladimir Velickovic hebben een duistere uitstraling. Vanaf 1951 werden zijn schilderijen in talloze verschillende Europese landen tentoongesteld.

Exposities en prijzen:

Exposities:

2011, Toulouse, Les Abattoirs

Prijzen:

Commandeur dans l’orde des Arts et des Lettres

Aangeboden items
1
Verkochte items
23
Nationaliteit
Servisch Servisch  
Links
Favoriet
FA. (16 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Vladimir Velickovic - Jumping Man kopen? Bied vanaf 100!
Vladimir Velickovic - Jumping ManGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorMDalen
Eindtijd 07-04-2023 om 21:41
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen63 cm x 83 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Vladimir Velickovic

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Vladimir Velickovic? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Vladimir Velickovic. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Vladimir Velickovic en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Vladimir Velickovic te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Vladimir Velickovic!

Volg het aanbod kunst van Vladimir Velickovic te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Vladimir Velickovic te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Vladimir Velickovic instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Vladimir Velickovic kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Vladimir Velickovic!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Vladimir Velickovic kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Vladimir Velickovic en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Vladimir Velickovic via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Vladimir Velickovic of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Vladimir Velickovic?

Kunst kopen van Vladimir Velickovic begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Vladimir Velickovic, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Vladimir Velickovic. Om meer kans te maken om de Vladimir Velickovic te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Vladimir Velickovic! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.