Walter Becker (1893-1984)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Walter Becker
Walter Becker (1893-1984)

Walter Becker (1893-1984)

Kunstenaar

Walter BECKER (1893 - 1984)

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Walter Becker - Lithographie, Unterhaltung , 1920 kopen? Bied vanaf 160!
Walter Becker - Lithographie, Unterhaltung , 1920Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst dooramnon_de
Eindtijd 02-12-2022 om 20:32
Verzending Internationaal
Jaartal1920
TechniekLitho
Afmetingen31 cm x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Walter Becker - Olieverf op doek, Interieur met liggend figuur - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 3000!
Walter Becker - Olieverf op doek, Interieur met liggend figuur - Ingelijst (Groot)Schilderij
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 16-01-2023 om 19:37
Jaartal1963
TechniekOlieverf
Afmetingen88 cm x 111.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Walter Becker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Walter Becker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Walter Becker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Walter Becker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Walter Becker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Walter Becker!

Volg het aanbod kunst van Walter Becker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Walter Becker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Walter Becker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Walter Becker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Walter Becker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Walter Becker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Walter Becker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Walter Becker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Walter Becker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Walter Becker?

Kunst kopen van Walter Becker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Walter Becker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Walter Becker. Om meer kans te maken om de Walter Becker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Walter Becker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.