Walter Jonckheere (1924-1999)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Walter Jonckheere
Walter Jonckheere (1924-1999)

Walter Jonckheere (1924-1999)

Kunstschilder

Walter JONCKHEERE (Sint-Kruis 1924 - Sint-Kruis 1999)

Aangeboden items
2
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
Walter Jonckheere - Zeebrugse vissersboot kopen? Bied vanaf 70!
Walter Jonckheere (1924-1999) Belgisch Zeebrugse vissersboot
TechniekOlieverf
Afmetingen68 cm x 68 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Walter Jonckheere - Havenzicht - 1953 kopen? Bied vanaf 175!
Walter Jonckheere (1924-1999) Havenzicht - 1953
TechniekOlieverf
Afmetingen41.5 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee
FA. (8)

Kunst kopen van Walter Jonckheere

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Walter Jonckheere? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Walter Jonckheere. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Walter Jonckheere en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Walter Jonckheere te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Walter Jonckheere!

Volg het aanbod kunst van Walter Jonckheere te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Walter Jonckheere te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Walter Jonckheere instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Walter Jonckheere kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Walter Jonckheere!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Walter Jonckheere kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Walter Jonckheere en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Walter Jonckheere via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Walter Jonckheere of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Walter Jonckheere?

Kunst kopen van Walter Jonckheere begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Walter Jonckheere, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Walter Jonckheere. Om meer kans te maken om de Walter Jonckheere te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Walter Jonckheere! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.