Walter Vaes (1882-1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Walter Vaes
Walter Vaes (1882-1958)

Walter Vaes (1882-1958)

Kunstenaar

Walter VAES (Borgerhout 1882 - Antwerpen 1958)

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (16 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Walter Vaes - Dorps/ Stads gezicht gezien vanuit klokkentoren kopen? Bied vanaf 15!
Walter Vaes - Dorps/ Stads gezicht gezien vanuit klokkentorenGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorwolvenfan
Eindtijd 12-02-2023 om 22:44
Periode1900 t/m 1944
TechniekEts
Afmetingen31 cm x 33.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Walter Vaes

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Walter Vaes? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Walter Vaes. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Walter Vaes en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Walter Vaes te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Walter Vaes!

Volg het aanbod kunst van Walter Vaes te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Walter Vaes te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Walter Vaes instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Walter Vaes kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Walter Vaes!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Walter Vaes kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Walter Vaes en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Walter Vaes via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Walter Vaes of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Walter Vaes?

Kunst kopen van Walter Vaes begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Walter Vaes, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Walter Vaes. Om meer kans te maken om de Walter Vaes te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Walter Vaes! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.