Wernher Bouwens (1969)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wernher Bouwens
Wernher Bouwens (1969)

Wernher Bouwens (1969)

Kunstenaar

Wernher BOUWENS (1969)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Links
Favoriet
FA. 
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Wernher Bouwens - Geen titel kopen? Bied vanaf 50!
Wernher Bouwens - Geen titelGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorNanoEyes
Eindtijd 05-02-2023 om 19:50
Jaartal1997
TechniekZeefdruk
Afmetingen89 cm x 67 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Wernher Bouwens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wernher Bouwens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wernher Bouwens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wernher Bouwens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wernher Bouwens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wernher Bouwens!

Volg het aanbod kunst van Wernher Bouwens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wernher Bouwens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wernher Bouwens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wernher Bouwens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wernher Bouwens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wernher Bouwens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wernher Bouwens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wernher Bouwens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wernher Bouwens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wernher Bouwens?

Kunst kopen van Wernher Bouwens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wernher Bouwens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wernher Bouwens. Om meer kans te maken om de Wernher Bouwens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wernher Bouwens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.