Wil van der Laan (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wil van der Laan
Wil van der Laan (1950)

Wil van der Laan (1950)

Kunstenaar

Wil VAN DER LAAN (Roermond 1950)

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
Wil van der Laan - Deux Arabes kopen? Bied vanaf 50!
Wil van der Laan (1950) Nederlands Deux Arabes
TechniekZeefdruk
Afmetingen63 cm x 83 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Wil van der Laan

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wil van der Laan? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wil van der Laan. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wil van der Laan en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wil van der Laan te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wil van der Laan!

Volg het aanbod kunst van Wil van der Laan te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wil van der Laan te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wil van der Laan instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wil van der Laan kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wil van der Laan!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wil van der Laan kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wil van der Laan en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wil van der Laan via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wil van der Laan of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wil van der Laan?

Kunst kopen van Wil van der Laan begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wil van der Laan, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wil van der Laan. Om meer kans te maken om de Wil van der Laan te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wil van der Laan! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.