Wilfred Lang (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wilfred Lang
Wilfred Lang (1954)

Wilfred Lang (1954)

Kunstenaar

Wilfred LANG (Shanghai 1954)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
Wilfred Lang - Abstract acryl op doek - 23370 kopen? Bied vanaf 175!
Wilfred Lang (1954) Nederlands Abstract acryl op doek - 23370
TechniekOlieverf
Afmetingen90 cm x 120 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee
FA. (7)

Kunst kopen van Wilfred Lang

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wilfred Lang? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wilfred Lang. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wilfred Lang en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wilfred Lang te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wilfred Lang!

Volg het aanbod kunst van Wilfred Lang te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wilfred Lang te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wilfred Lang instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wilfred Lang kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wilfred Lang!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wilfred Lang kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wilfred Lang en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wilfred Lang via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wilfred Lang of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wilfred Lang?

Kunst kopen van Wilfred Lang begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wilfred Lang, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wilfred Lang. Om meer kans te maken om de Wilfred Lang te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wilfred Lang! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.