Wilfried de Boer (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wilfried de Boer
Wilfried de Boer (1955)

Wilfried de Boer (1955)

Kunstenaar

De Leusdense kunstschilder Wilfried de BOER (1955) werd opgeleid aan de Academie Minerva in Groningen. Hij is fijnschilder in magisch- realistische trant. De Boer werkt veel in series en experimenteert met de grenzen van het schilderij. De technieken die hij gebruikt zijn acryl en olieverf op doek en paneel, airbrush, gouache, aquarel en ets. In veel van zijn werken vinden we verwijzingen naar de reizen die de kunstenaar gemaakt heeft. Zijn werk wordt wel pompeus genoemd, veroorzaakt door een overdadige vlakvulling, waarbij ruïnes burchten zijn, rivieren stromen en watervallen gigantische waterpartijen.

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Wilfried de Boer (1955) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Wilfried de Boer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wilfried de Boer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wilfried de Boer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wilfried de Boer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wilfried de Boer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wilfried de Boer!

Volg het aanbod kunst van Wilfried de Boer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wilfried de Boer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wilfried de Boer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wilfried de Boer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wilfried de Boer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wilfried de Boer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wilfried de Boer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wilfried de Boer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wilfried de Boer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wilfried de Boer?

Kunst kopen van Wilfried de Boer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wilfried de Boer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wilfried de Boer. Om meer kans te maken om de Wilfried de Boer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wilfried de Boer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.