• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Wilhelmus Petrus Hartgring (1874-1940)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Wilhelmus Petrus Hartgring

Wilhelmus Petrus Hartgring (1874-1940)

Kunstenaar, Designer

Wilhelmus Petrus HARTGRING (Den Haag 1874 - Arnhem 1940)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Laatste
kans
Wilhelmus Petrus Hartgring - Winters dorpsgezicht. (zeer groot) kopen? Bied vanaf 195!
Wilhelmus Petrus Hartgring - Winters dorpsgezicht. (zeer groot)

Schilderij

Geplaatst doorNjoyart

Eindtijd05-06-2022 om 21:15

Jaartal1933
TechniekOlieverf
Afmetingen105 cm x 130 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Wilhelmus Petrus Hartgring

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wilhelmus Petrus Hartgring? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wilhelmus Petrus Hartgring. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wilhelmus Petrus Hartgring en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wilhelmus Petrus Hartgring te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wilhelmus Petrus Hartgring!

Volg het aanbod kunst van Wilhelmus Petrus Hartgring te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wilhelmus Petrus Hartgring te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wilhelmus Petrus Hartgring instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wilhelmus Petrus Hartgring kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wilhelmus Petrus Hartgring!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wilhelmus Petrus Hartgring kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wilhelmus Petrus Hartgring en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wilhelmus Petrus Hartgring via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wilhelmus Petrus Hartgring of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wilhelmus Petrus Hartgring?

Kunst kopen van Wilhelmus Petrus Hartgring begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wilhelmus Petrus Hartgring, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wilhelmus Petrus Hartgring. Om meer kans te maken om de Wilhelmus Petrus Hartgring te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wilhelmus Petrus Hartgring! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.