• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Willem Boon (1902-1986)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Willem Boon

Willem Boon (1902-1986)

Kunstenaar

Willem BOON (Dordrecht 1902-1986 Rotterdam) werd opgeleid aan de Rotterdamse academie voor Beeldende Kunsten (1918-1921) en zou zijn hele leven in Rotterdam werken. Hij was een leerling van J.G. Heijberg, A.H.R. van Maasdijk en F. Nachtweh. Hij werkte als beeldhouwer, graficus, schilder, ontwerper, aquarellist, etser, tekenaar, lithograaf en houtgraveur. Boon maakte figuurvoorstellingen en portretten, stadsgezichten, stillevens en non-figuratief werk (na 1940). Daarnaast ontwierp hij boekbanden en –omslagen. Hij was lid van de Beroepsvereniging van Beeldende Kunstenaars BBK en van het Rotterdamse R’33. Van R’33 was hij medeoprichter. Met het bombardement op Rotterdam in mei 1940 is een groot deel van Boons vroege werk verloren gegaan.

Aangeboden items
2
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Willem Boon - Geen titel kopen? Bied vanaf 650!
Willem Boon - Geen titel

Schilderij

Geplaatst doorStonemountains

Eindtijd28-11-2021 om 21:18

Jaartal1983
TechniekOlieverf
Afmetingen145 cm x 113 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Aftersale
Willem Boon - Abstracte compositie - Olieverf op Doek, Ingelijst - Groot kopen? Bied vanaf 1000!
Willem Boon - Abstracte compositie - Olieverf op Doek, Ingelijst - Groot

Schilderij

Geplaatst doordaanj

Eindtijd27-03-2022 om 23:32

Jaartal1982
TechniekOlieverf
Afmetingen102 cm x 116 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Willem Boon

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Boon? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Boon. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Boon en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Boon te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Boon!

Volg het aanbod kunst van Willem Boon te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Boon te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Boon instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Boon kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Boon!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Boon kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Boon en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Boon via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Boon of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Boon?

Kunst kopen van Willem Boon begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Boon, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Boon. Om meer kans te maken om de Willem Boon te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Boon! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.