Willem Borgh (1925-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem Borgh
Willem Borgh (1925-2003)

Willem Borgh (1925-2003)

Kunstenaar, Designer

Willem BORGH (Rotterdam 1925 - 2003)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
Willem Borgh - Patricia, olieverf op doek kopen? Bied vanaf 195!
Willem Borgh (1925-2003) Nederlands Patricia, olieverf op doek
TechniekOlieverf
Afmetingen60 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 195
Bied mee Bied mee
FA. (6)

Kunst kopen van Willem Borgh

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Borgh? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Borgh. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Borgh en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Borgh te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Borgh!

Volg het aanbod kunst van Willem Borgh te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Borgh te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Borgh instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Borgh kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Borgh!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Borgh kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Borgh en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Borgh via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Borgh of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Borgh?

Kunst kopen van Willem Borgh begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Borgh, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Borgh. Om meer kans te maken om de Willem Borgh te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Borgh! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.