Willem Haenraets (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem Haenraets
Willem Haenraets (1940)

Willem Haenraets (1940)

Kunstenaar

Willem HAENRAETS (Heerlen 1940)

Bekende Nederlandse kunstenaar die internationale bekendheid vervierf vooral met zijn zachtkleurige romantische schilderijen. In de jaren '80 vatte hij het plan om prints te laten maken van zijn schilderijen wat zijn internationale cariere wind in de zeilen gaf. Nu werkt hij vanuit Spanje.

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Willem Haenraets - Moeder en dochter kopen? Bied vanaf 55!
Willem Haenraets - Moeder en dochterGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorSuul020
Eindtijd 23-03-2023 om 22:24
Periode2000 t/m Heden
TechniekOffset
Afmetingen28 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Willem Haenraets

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Haenraets? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Haenraets. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Haenraets en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Haenraets te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Haenraets!

Volg het aanbod kunst van Willem Haenraets te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Haenraets te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Haenraets instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Haenraets kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Haenraets!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Haenraets kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Haenraets en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Haenraets via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Haenraets of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Haenraets?

Kunst kopen van Willem Haenraets begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Haenraets, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Haenraets. Om meer kans te maken om de Willem Haenraets te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Haenraets! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.