Willem Hofhuizen (1915-1986)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem Hofhuizen
Willem Hofhuizen (1915-1986)

Willem Hofhuizen (1915-1986)

Kunstenaar, Designer

Willem HOFHUIZEN (Amsterdam 1915 - Maastricht 1986)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Willem Hofhuizen - portret van een jong vrouw en een oude man kopen? Bied vanaf 300!
Willem Hofhuizen - portret van een jong vrouw en een oude manTekening / Aquarel
Geplaatst doorKCS-1961
Eindtijd 05-01-2023 om 22:41
Periode1945 t/m 1999
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen30.5 cm x 24.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Willem Hofhuizen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Hofhuizen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Hofhuizen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Hofhuizen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Hofhuizen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Hofhuizen!

Volg het aanbod kunst van Willem Hofhuizen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Hofhuizen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Hofhuizen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Hofhuizen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Hofhuizen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Hofhuizen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Hofhuizen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Hofhuizen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Hofhuizen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Hofhuizen?

Kunst kopen van Willem Hofhuizen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Hofhuizen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Hofhuizen. Om meer kans te maken om de Willem Hofhuizen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Hofhuizen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.