Willem J. Pasman (1905-1984)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem J. Pasman
Willem J. Pasman (1905-1984)

Willem J. Pasman (1905-1984)

Kunstschilder

Willem J. PASMAN (1905-1984)


De kern van de Leidse school werd gevormd door schilders als Willem Johannes Pasman, Alex Rosemeier, Arend Jan van Driesten, Willem van der Nat en Chris van der Windt. Hun schilderijen worden gekenmerkt door een lichte, impressionistische stijl. Veel van de schilders vonden hun inspiratie in Leidse stadsgezichten en in het Leidse buitengebied: het landschap van Katwijk, Zoeterwoude en rond de Noord Aa. De Leidse school wordt ook wel beschouwd als een uitloop van de Haagse School. (wikipedia)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Willem J. Pasman - Woubrugge kopen? Bied vanaf 50!
Willem J. Pasman - WoubruggeSchilderij
Geplaatst doorLaetitia-art2
Eindtijd 07-10-2022 om 20:48
Jaartal1948
TechniekOlieverf
Afmetingen53 cm x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Willem J. Pasman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem J. Pasman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem J. Pasman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem J. Pasman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem J. Pasman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem J. Pasman!

Volg het aanbod kunst van Willem J. Pasman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem J. Pasman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem J. Pasman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem J. Pasman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem J. Pasman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem J. Pasman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem J. Pasman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem J. Pasman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem J. Pasman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem J. Pasman?

Kunst kopen van Willem J. Pasman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem J. Pasman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem J. Pasman. Om meer kans te maken om de Willem J. Pasman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem J. Pasman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.