• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Willem van der Nat (1864-1929)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem van der Nat

Willem van der Nat (1864-1929)

Kunstenaar

Willem van der NAT (Leiden 1864 - 1929)

Aquarellist, beeldhouwer, etser, illustrator, lithograaf, schilder, tekenaar

Willem van der Nat is een bekende Leidse kunstschilder die vooral in de stijl van de Haagse School heeft geschilderd. Op veel van de schilderijen van Willem van der Nat staat het boerenleven afgebeeld, in de vorm van landschappen met boerderijen en boerderijinterieurs. Ook de boerenfamilies en de dieren werden in beeld gebracht. Naast het werk in de omgeving van Leiden schilderde Willem van der Nat ook regelmatig in Drenthe. Het werk van Willem van der Nat is populair in Nederland en ook in het buitenland.bron ; rkd , scheen

Aangeboden items
0
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (13 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Willem van der Nat (1864-1929) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Willem van der Nat (1864-1929) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 13 mensen die Willem van der Nat (1864-1929) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Willem van der Nat

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem van der Nat? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem van der Nat. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem van der Nat en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem van der Nat te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem van der Nat!

Volg het aanbod kunst van Willem van der Nat te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem van der Nat te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem van der Nat instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem van der Nat kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem van der Nat!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem van der Nat kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem van der Nat en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem van der Nat via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem van der Nat of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem van der Nat?

Kunst kopen van Willem van der Nat begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem van der Nat, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem van der Nat. Om meer kans te maken om de Willem van der Nat te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem van der Nat! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.