Willem van Konijnenburg (1868-1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem van Konijnenburg
Willem van Konijnenburg (1868-1943)

Willem van Konijnenburg (1868-1943)

Kunstenaar

Willem van KONIJNENBURG

Aangeboden items
3
Verkochte items
16
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willem van Konijnenburg - Holle weg in Zuid-Limburg kopen? Bied vanaf 850!
Willem van Konijnenburg (1868-1943) Nederlands Holle weg in Zuid-Limburg
TechniekOlieverf
Afmetingen136 cm x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 850
Bied mee Bied mee
Willem van Konijnenburg - Drieluik - ontsluiering , prachtig ingelijst kopen? Bied vanaf 150!
Willem van Konijnenburg (1868-1943) Nederlands Drieluik - ontsluiering , prachtig ingelijst
TechniekGemengde Druktechniek
Afmetingen100 cm x 110 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
Willem van Konijnenburg - Ruiter. Steigerend paard. Groot! kopen? Bied vanaf 99!
Willem van Konijnenburg (1868-1943) Nederlands Ruiter. Steigerend paard. Groot!
TechniekLitho
Afmetingen59 cm x 49 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 99
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willem van Konijnenburg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem van Konijnenburg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem van Konijnenburg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem van Konijnenburg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem van Konijnenburg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem van Konijnenburg!

Volg het aanbod kunst van Willem van Konijnenburg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem van Konijnenburg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem van Konijnenburg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem van Konijnenburg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem van Konijnenburg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem van Konijnenburg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem van Konijnenburg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem van Konijnenburg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem van Konijnenburg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem van Konijnenburg?

Kunst kopen van Willem van Konijnenburg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem van Konijnenburg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem van Konijnenburg. Om meer kans te maken om de Willem van Konijnenburg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem van Konijnenburg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.