Willie van Haard (1929-2013)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willie van Haard
Willie van Haard (1929-2013)

Willie van Haard (1929-2013)

Kunstenaar

Willie van HAARD

Aangeboden items
3
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willie van Haard - Abstract landschap - aquarel kopen? Bied vanaf 50!
Willie van Haard (1929-2013) Nederlands Abstract landschap - aquarel
TechniekAquarel
Afmetingen25 cm x 31 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Willie van Haard - Margrieten in pot kopen? Bied vanaf 40!
Willie van Haard (1929-2013) Nederlands Margrieten in pot
TechniekAquarel
Afmetingen69.5 cm x 69.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Willie van Haard - Onduidelijk kopen? Bied vanaf 28!
Willie van Haard (1929-2013) Nederlands Onduidelijk
TechniekEts
Afmetingen34.5 cm x 47 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 28
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willie van Haard

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willie van Haard? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willie van Haard. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willie van Haard en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willie van Haard te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willie van Haard!

Volg het aanbod kunst van Willie van Haard te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willie van Haard te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willie van Haard instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willie van Haard kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willie van Haard!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willie van Haard kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willie van Haard en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willie van Haard via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willie van Haard of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willie van Haard?

Kunst kopen van Willie van Haard begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willie van Haard, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willie van Haard. Om meer kans te maken om de Willie van Haard te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willie van Haard! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.