Wim Beuning (1914-1986)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wim Beuning
Wim Beuning (1914-1986)

Wim Beuning (1914-1986)

Kunstenaar

Wim BEUNING (Amsterdam 1914 - Leidschendam 1986)

Het werk en de stijl van Beuning wordt gerekend tot de Nieuwe Haagse School. Hij was graficus, schilder en tekenaar, lid van Pulchrie en de Voorburgse Nieuwe Ploeg , waar oa. Lottie van der Gaag, Jan Snoeck en Theo van der Nahmer deel van uit maakten. Daarnaast was hij docent aan de Koninklijke Academie in De Haag.

Aangeboden items
0
Verkochte items
13
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Wim Beuning (1914-1986) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 13 items van Wim Beuning (1914-1986) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Wim Beuning

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wim Beuning? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wim Beuning. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wim Beuning en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wim Beuning te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wim Beuning!

Volg het aanbod kunst van Wim Beuning te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wim Beuning te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim Beuning instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wim Beuning kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wim Beuning!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wim Beuning kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wim Beuning en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wim Beuning via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wim Beuning of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wim Beuning?

Kunst kopen van Wim Beuning begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wim Beuning, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wim Beuning. Om meer kans te maken om de Wim Beuning te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wim Beuning! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.