Wim Bos (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wim Bos
Wim Bos (1946)

Wim Bos (1946)

Kunstenaar

Wim BOS (Voorschoten 1946)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
filters
Wim Bos - 16 wezentjes kopen? Bied vanaf 50!
Wim Bos (1946) Nederlands 16 wezentjes
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen45 cm x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (4)

Kunst kopen van Wim Bos

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wim Bos? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wim Bos. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wim Bos en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wim Bos te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wim Bos!

Volg het aanbod kunst van Wim Bos te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wim Bos te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim Bos instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wim Bos kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wim Bos!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wim Bos kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wim Bos en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wim Bos via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wim Bos of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wim Bos?

Kunst kopen van Wim Bos begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wim Bos, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wim Bos. Om meer kans te maken om de Wim Bos te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wim Bos! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.