Wim Hofman (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wim Hofman
Wim Hofman (1941)

Wim Hofman (1941)

Kunstenaar

Willem (Wim) Hofman (Oostkapelle 1941), is auteur, dichter, illustrator, kinderboekenschrijver, schilder en tekenaar. Onderwerpen: Fantasiefiguren en sprookjes. Werkte onder andere in Afrika (1968) en Vlissingen (1976-1993). Wim Hofman ontving in 2013 de Max Velthuijs-prijs.

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (21 x Favoriet)
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Wim Hofman - Engelen zingen als nooit te voren (Het Nieuwe Testament in rijm en prent) kopen? Bied vanaf 65!
Wim Hofman - Engelen zingen als nooit te voren (Het Nieuwe Testament in rijm en prent)Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKunstbedrijf
Eindtijd 17-02-2023 om 22:03
Jaartal1998
TechniekZeefdruk
Afmetingen56 cm x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Wim Hofman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wim Hofman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wim Hofman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wim Hofman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wim Hofman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wim Hofman!

Volg het aanbod kunst van Wim Hofman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wim Hofman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim Hofman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wim Hofman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wim Hofman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wim Hofman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wim Hofman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wim Hofman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wim Hofman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wim Hofman?

Kunst kopen van Wim Hofman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wim Hofman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wim Hofman. Om meer kans te maken om de Wim Hofman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wim Hofman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.