Wim Suermondt (1927-2008)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wim Suermondt
Wim Suermondt (1927-2008)

Wim Suermondt (1927-2008)

Kunstenaar

Wim SUERMONDT (Ravenstein 1927 - Waalwijk 2008)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Wim Suermondt - Waalwijk, Ned. Herv. kerk. [1954] kopen? Bied vanaf 35!
Wim Suermondt - Waalwijk, Ned. Herv. kerk. [1954]Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorCenterfo
Eindtijd 18-01-2023 om 22:43
Jaartal1954
TechniekEts
Afmetingen20 cm x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Wim Suermondt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wim Suermondt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wim Suermondt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wim Suermondt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wim Suermondt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wim Suermondt!

Volg het aanbod kunst van Wim Suermondt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wim Suermondt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim Suermondt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wim Suermondt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wim Suermondt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wim Suermondt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wim Suermondt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wim Suermondt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wim Suermondt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wim Suermondt?

Kunst kopen van Wim Suermondt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wim Suermondt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wim Suermondt. Om meer kans te maken om de Wim Suermondt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wim Suermondt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.