• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Wim van Willegen (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wim van Willegen

Wim van Willegen (1949)

Kunstenaar

Wim van WILLEGEN (Hilversum 1949)

Aangeboden items
1
Verkochte items
20
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Wim van Willegen - Groenburgwal, Amsterdam kopen? Bied vanaf 20!
Wim van Willegen - Groenburgwal, Amsterdam

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorArtzaanstad

Eindtijd 07-10-2022 om 21:30

Jaartal2012
TechniekZeefdruk
Afmetingen66 cm x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Wim van Willegen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wim van Willegen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wim van Willegen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wim van Willegen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wim van Willegen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wim van Willegen!

Volg het aanbod kunst van Wim van Willegen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wim van Willegen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim van Willegen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wim van Willegen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wim van Willegen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wim van Willegen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wim van Willegen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wim van Willegen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wim van Willegen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wim van Willegen?

Kunst kopen van Wim van Willegen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wim van Willegen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wim van Willegen. Om meer kans te maken om de Wim van Willegen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wim van Willegen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.