Wim Worm (1939)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wim Worm
Wim Worm (1939)

Wim Worm (1939)

Kunstenaar

Wim WORM (Amsterdam 1939)

Aangeboden items
2
Verkochte items
37
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (12 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Wim Worm - Een fantastische voorstelling, ets kopen? Bied vanaf 45!
Wim Worm - Een fantastische voorstelling, etsGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorRosser
Eindtijd 01-01-2023 om 19:33
Jaartal1969
TechniekEts
Afmetingen50 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst
Wim Worm - 150 jaar spoorwegen kopen? Bied vanaf 75!
Wim Worm - 150 jaar spoorwegenGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKlaasHofstra
Eindtijd 05-02-2023 om 16:15
Jaartal1989
TechniekEts
Afmetingen31 cm x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Wim Worm

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wim Worm? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wim Worm. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wim Worm en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wim Worm te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wim Worm!

Volg het aanbod kunst van Wim Worm te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wim Worm te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim Worm instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wim Worm kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wim Worm!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wim Worm kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wim Worm en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wim Worm via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wim Worm of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wim Worm?

Kunst kopen van Wim Worm begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wim Worm, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wim Worm. Om meer kans te maken om de Wim Worm te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wim Worm! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.