Yargo De Lucca (1925-2008)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Yargo De Lucca
Yargo De Lucca (1925-2008)

Yargo De Lucca (1925-2008)

Kunstenaar

Geboren te Kassel (Duitsland) in 1925 en overleden te Thal (Zwitserland) in 2008.

Aangeboden items
1
Verkochte items
21
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Yargo De Lucca - 2 Toekans in fauna kopen? Bied vanaf 50!
Yargo De Lucca - 2 Toekans in faunaGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorTon
Eindtijd 02-02-2023 om 22:26
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen51 cm x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Yargo De Lucca

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Yargo De Lucca? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Yargo De Lucca. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Yargo De Lucca en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Yargo De Lucca te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Yargo De Lucca!

Volg het aanbod kunst van Yargo De Lucca te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Yargo De Lucca te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Yargo De Lucca instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Yargo De Lucca kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Yargo De Lucca!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Yargo De Lucca kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Yargo De Lucca en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Yargo De Lucca via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Yargo De Lucca of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Yargo De Lucca?

Kunst kopen van Yargo De Lucca begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Yargo De Lucca, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Yargo De Lucca. Om meer kans te maken om de Yargo De Lucca te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Yargo De Lucca! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.