Yoka Voorbach (1950-2007)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Yoka Voorbach
Yoka Voorbach (1950-2007)

Yoka Voorbach (1950-2007)

Kunstenaar

Yoka VOORBACH (Den Haag, 1950)

Aangeboden items
1
Verkochte items
15
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Yoka Voorbach - Ets: Idol - 1992 kopen? Bied vanaf 65!
Yoka Voorbach - Ets: Idol - 1992Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKiewitKunstonder100euro
Eindtijd 30-01-2023 om 20:40
Jaartal1992
TechniekEts
Afmetingen46 cm x 46 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Yoka Voorbach

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Yoka Voorbach? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Yoka Voorbach. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Yoka Voorbach en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Yoka Voorbach te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Yoka Voorbach!

Volg het aanbod kunst van Yoka Voorbach te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Yoka Voorbach te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Yoka Voorbach instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Yoka Voorbach kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Yoka Voorbach!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Yoka Voorbach kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Yoka Voorbach en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Yoka Voorbach via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Yoka Voorbach of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Yoka Voorbach?

Kunst kopen van Yoka Voorbach begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Yoka Voorbach, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Yoka Voorbach. Om meer kans te maken om de Yoka Voorbach te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Yoka Voorbach! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.