Yvonne van Eyden (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Yvonne van Eyden
Yvonne van Eyden (1956)

Yvonne van Eyden (1956)

Kunstenaar

Yvonne van EYDEN (Oisterwijk 1956)

Aangeboden items
1
Verkochte items
21
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
Yvonne van Eyden - Leunend Figuur + Staand figuur kopen? Bied vanaf 24!
Yvonne van Eyden (1956) Nederlands Leunend Figuur + Staand figuur
TechniekZeefdruk
Afmetingen28.5 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 24
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Yvonne van Eyden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Yvonne van Eyden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Yvonne van Eyden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Yvonne van Eyden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Yvonne van Eyden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Yvonne van Eyden!

Volg het aanbod kunst van Yvonne van Eyden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Yvonne van Eyden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Yvonne van Eyden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Yvonne van Eyden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Yvonne van Eyden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Yvonne van Eyden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Yvonne van Eyden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Yvonne van Eyden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Yvonne van Eyden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Yvonne van Eyden?

Kunst kopen van Yvonne van Eyden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Yvonne van Eyden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Yvonne van Eyden. Om meer kans te maken om de Yvonne van Eyden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Yvonne van Eyden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.