Jan Snoeck, thee doos keramiek - Verkocht

Jan Snoeck, thee doos keramiek kopen? Bied vanaf 80!
Dit item is verkocht Toon item
Glas / Keramiek

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jan Snoeck, thee doos keramiek kopen? Bied vanaf 80!
Jan Snoeck, thee doos keramiek kopen? Bied vanaf 80!Jan Snoeck, thee doos keramiek kopen? Bied vanaf 80!Jan Snoeck, thee doos keramiek kopen? Bied vanaf 80!Jan Snoeck, thee doos keramiek kopen? Bied vanaf 80!Jan Snoeck, thee doos keramiek kopen? Bied vanaf 80!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ongespecificeerd
Type kunstwerkGlas / Keramiek
Periode2000 t/m Heden

Jan Snoeck

Theedoos keramiek, gelimiteerde oplage 12/500 Plateelbakkerij Schoonhoven, gesigneerd
Maten: 13x13x6
In onberispelijke conditie

Jan Snoeck (1927)
Keramische beelden van Jan Snoeck zijn nauwelijks meer weg te denken uit het Nederlandsestraatbeeld. Talloze pleinen, vijvers en parken zijn door deze kunstenaar van levendige en kleurrijke accenten voorzien. Vaak zijn het gestileerde mens- en diervormen, zitters, liggers of lopers met uitvergrote hoofden en neuzen. Soms maakt hij keramische zuilen waarop door middel van figuren een verhaal wordt verteld.
Snoecks gemodelleerde figuren lijken uit een kinderlijke fantasie te zijn ontsproten. Meestal zijn de figuren nog herkenbaar, soms heeft de kunstenaar een vrijere interpretatie van de werkelijkheid gegeven.
De mens is een steeds terugkerend thema in het werk van Snoeck. Dat is geen bewuste keuze. "Als ik aan het kneden ben, komen er om de een of andere reden altijd mensfiguurtjes uit mijn handen."
Naast monumentaal werk voor bedrijven en openbare ruimtes ontwerpt en vervaardigt Jan Snoeck ook kleine keramische objecten. Deze worden dikwijls in series gevormd of gegoten met behulp van een gipsenmal. Doordat op elk beeld een andere tekening of een ander glazuur wordt aangebracht, ontstaan ook bij deze werkwijze unieke beelden.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Obbicht, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Ongespecificeerd


Geplaatst door  mplein
Lid sinds 2017
140 verkochte items
Alle items van deze verkoper (9)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieObbicht,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd1-8-2017 om 10:00
Eindtijd13-8-2017 om 21:00
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken