Yoko Ono - Grow Love with Me - Verkocht

Yoko Ono - Grow Love with Me  kopen? Bied vanaf 100!
Dit item is verkocht Toon item
Varia

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Yoko Ono - Grow Love with Me  kopen? Bied vanaf 100!
Yoko Ono - Grow Love with Me  kopen? Bied vanaf 100!Yoko Ono - Grow Love with Me  kopen? Bied vanaf 100!Yoko Ono - Grow Love with Me  kopen? Bied vanaf 100!Yoko Ono - Grow Love with Me  kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ongespecificeerd
Type kunstwerkVaria
Periode2000 t/m Heden

In 2013 heeft Yoko Ono het hier aangeboden werk 'Grow Love with Me' vervaardigd. Dit organische kunstwerk bestaat uit een 'Magic Bean', die, wanneer deze groeit, het woord LOVE onthult. Hetgeen is mogelijk gemaakt doordat het woord LOVE middels lasertechniek op het zaad is aangebracht.

Het woord LOVE verschijnt eerst op de buitenste zaadlaag die de binnenste cotyledon bedekt. Zonder coaxing, na een dag of twee, zal de zaadjas wegvallen om het woord LOVE vervolgens op het binnenste cotyledon te onthullen. De inwendige cotyledon is eerst geel, maar met de toevoeging van zonlicht verandert het snel in groen. Het zaad begint zic dan te openen, vervolgens schiet een blad naar boven waarop eveneens het woord LOVE te zien zal zijn.

Het groeimedium betreft een mooi vormgegeven recyclebaar aluminium blik met de afmetingen: 9,0 cm x 6,5 cm. Welk blik als kunstobject tentoongesteld kan worden.

De boon is van de soort Canavalia Gladiata, ook wel de Swordbean genoemd. Eenmaal ontwikkelt, kan de plant overgebracht worden in een grote pot of in de grond worden gezet. De snelgroeiende plant zal klimmen en snel een traliewerk, hek of muur bedekken. De berichtboonplant zal voor een aantal jaren groeien.

Een zeldzaam object voor de moderne kunstliefhebber.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Utrecht, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Ongespecificeerd


Geplaatst door  Meerkoet
Lid sinds 2013
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieUtrecht,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd16-9-2017 om 14:52
Eindtijd23-9-2017 om 14:52
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken