Niet of onleesbaar gesigneerd - Autriche palais du belvedere a vienne lemaitre dir Gravure Jaar 18e eeuw, 17e - Verkocht

Autriche palais du belvedere a vienne lemaitre dir Gravure Jaar 18e eeuw, 17e kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Autriche palais du belvedere a vienne lemaitre dir Gravure Jaar 18e eeuw, 17e kopen? Bied vanaf 1!
Autriche palais du belvedere a vienne lemaitre dir Gravure Jaar 18e eeuw, 17e kopen? Bied vanaf 1!Autriche palais du belvedere a vienne lemaitre dir Gravure Jaar 18e eeuw, 17e kopen? Bied vanaf 1!Autriche palais du belvedere a vienne lemaitre dir Gravure Jaar 18e eeuw, 17e kopen? Bied vanaf 1!Autriche palais du belvedere a vienne lemaitre dir Gravure Jaar 18e eeuw, 17e kopen? Bied vanaf 1!Autriche palais du belvedere a vienne lemaitre dir Gravure Jaar 18e eeuw, 17e kopen? Bied vanaf 1!Autriche palais du belvedere a vienne lemaitre dir Gravure Jaar 18e eeuw, 17e kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Niet of onleesbaar gesigneerd
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1900 t/m 1944
GesigneerdHandgesigneerd

Gravure Jaar 18e eeuw, 17e eeuw Staat Over het algemeen in goede staat Titel van kunstwerk:autriche palais du belvedere a vienne lemaitre dirHandtekening:Ongesigneerd Kunstenaar lemaitre direct

autriche palais du belvedere a vienne lemaitre direct 
leuke prent van Het Belvedere Palace (in het Duits Schloss Belvedere ) maat 40 x 35 cm 


Het Belvedere Palace (in het Duits Schloss Belvedere ) is één van de grootste paleizen barokke van Wenen , op de grens van de derde ( Landstrasse ) en vierde arrondissementen ( Wieden ) van de stad. de15 May 1955De Oostenrijkse staat Verdrag , waarbij Oostenrijk herstelde zijn onafhankelijkheid na de Tweede Wereldoorlog , werd ondertekend in het Belvedere Paleis. 

Architectuur 
Het gebouw werd gebouwd door Johann Lukas von Hildebrandt uit 1714 om te 1723 voor Prince Eugene . Het is een gezichtspunt typisch het verhoogde gedeelte overwinnen het park opgeroepen Upper Belvedere , het lagere Belvedere , tegenover hem, dat onder meer een oranjerie en stallen . Sinds 1903 , herbergt een museum , met inbegrip van de collectie Gustav Klimt . 

Gardens change 
Het noorden van de Upper Belvedere (tuinzijde) 
Autorisatie van tuinen ontwikkelt esoterische toespelingen. De lager gelegen tuin doet denken aan de vier elementen , de middelste Parnassus (de berg van de Muzen) en de hoogste verblijfplaats van de goden van de Olympus. 

The Upper Belvedere 
Plafondschildering van de grote Marble Hall van Martino Altomonte 
Op de top van de tuinen, de Upper Belvedere heeft een zeer uitgebreide gevel, vol met oosterse invloeden. Gebouwd als een kader om schitterende festivals georganiseerd door de eigenaar, het was zelfs meer dan de Lagere Belvedere, getuigt van de grootheid van Prince Eugene. Naast de prachtige kapel, de hal van de Atlantiërs of de grote marmeren hal, een bezoek aan de schatten van de Oostenrijkse Art Gallery ontdekken xix e eeuw en xx ste eeuw. 

De Lower Belvedere 
Mening van de Lagere Belvedere 
De Lower Belvedere is de plaats waar woonde de Prins Eugene van Savoye. Het werd geopend voor het publiek in 1811 aan de keizerlijke collectie schilderijen te presenteren en huisvest nu de Oostenrijkse barokke kunst museum. Het herbergt de werken van kunstenaars die in Wenen gouden eeuw gevormd.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Delft, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDelft,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd7-11-2017 om 21:44
Eindtijd21-11-2017 om 21:44
Biedingen (5)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken