Walter Neuhof - Walter Neuhof - Chateau Neercanne Maastricht - olie op doek, gesigneerd

Walter Neuhof - Chateau Neercanne Maastricht - olie op doek, gesigneerd kopen? Bied vanaf 495!
Walter Neuhof - Chateau Neercanne Maastricht - olie op doek, gesigneerd kopen? Bied vanaf 495!Walter Neuhof - Chateau Neercanne Maastricht - olie op doek, gesigneerd kopen? Bied vanaf 495!Walter Neuhof - Chateau Neercanne Maastricht - olie op doek, gesigneerd kopen? Bied vanaf 495!Walter Neuhof - Chateau Neercanne Maastricht - olie op doek, gesigneerd kopen? Bied vanaf 495!Walter Neuhof - Chateau Neercanne Maastricht - olie op doek, gesigneerd kopen? Bied vanaf 495!Walter Neuhof - Chateau Neercanne Maastricht - olie op doek, gesigneerd kopen? Bied vanaf 495!Walter Neuhof - Chateau Neercanne Maastricht - olie op doek, gesigneerd kopen? Bied vanaf 495!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Walter Neuhof (1904-1982)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1900 t/m 1944

Walter Neuhof (1904-1982)

Chateau Neercanne Maastricht

Kasteel Neercanne (ook wel Château Neercanne; voorheen kasteel Agimont) is een 17e-eeuws barokkasteel in het Jekerdal bij de Nederlandse stad Maastricht. Neercanne ligt aan de Cannerweg in het zuidwestelijk deel van de gemeente Maastricht, nog net op Nederlands grondgebied, vlak bij het Belgisch-Limburgse dorp Kanne. Neercanne is het enige terrassenkasteel in Nederland, gebouwd op een kunstmatig aangelegd terras tegen de helling van de Cannerberg. De gereconstrueerde baroktuin is eveneens terrasvormig aangelegd.

Olie op doek, gesigneerd

Afmetingen doek: 50cm x 40cm

Status: Goed, is netjes ingelijst en kan zo aan de muur.

Over hemzelf:

Walthere Joseph (Walter) Neuhof werd geboren te Maastricht op 20 maart 1904.Hoewel er ook schilderijen met Zuid-Europese en Amsterdamse taferelen van hem bekend zijn, heeft Walter Neuhof zijn leven lang voornamelijk in Maastricht en omgeving gewerkt.
De autodidact legde zich hoofdzakelijk toe op romantisch impressionistische stadsgezichten. Op 7 november 1982 overleed hij in zijn geliefde stad. Werken van hem zijn o.a. te vinden in het Bonnefantenmuseum te Maastricht. Hij was lid van de Stadsacademie van toegepaste Kunsten Maastricht. Opgenomen in de bekende Lexicon voor Nederlandse Kunstenaars van Pieter A. Scheen.

 

ZZEEU

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Maarssen, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd27-2-2018 om 17:38
Eindtijd13-3-2018 om 20:38
Openingsbod € 495
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieMaarssen,  Nederland