Jan Cox - Jan Cox - Erotische voorstelling (?), ets (ingelijst) - Verkocht

Jan Cox - Erotische voorstelling (?), ets (ingelijst) kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jan Cox - Erotische voorstelling (?), ets (ingelijst) kopen? Bied vanaf 1!
Jan Cox - Erotische voorstelling (?), ets (ingelijst) kopen? Bied vanaf 1!Jan Cox - Erotische voorstelling (?), ets (ingelijst) kopen? Bied vanaf 1!Jan Cox - Erotische voorstelling (?), ets (ingelijst) kopen? Bied vanaf 1!Jan Cox - Erotische voorstelling (?), ets (ingelijst) kopen? Bied vanaf 1!Jan Cox - Erotische voorstelling (?), ets (ingelijst) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan Cox (1919-1980)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Apart werk van deze kunstenaar, want wat is deze hand precies aan het doen?  De naam van de kunstenaar (Cox) mag in dit verband niet onvermeld blijven natuurlijk ;-)  Doet mij weer denken (ik heb een associatief geheugen) aan een redelijk bekend politicus hier in Nederland die Tiny Kox heet, vooral in engelstalige landen mogen ze graag aan hem refereren.

 

Ets op papier, met potlood gesigneerd, gedateerd (’73) en genummerd (60/75).  Ingekaderd in zeer solide, aluminium lijst met diep, luxueus passe-partout en achter glas door de firma Schleiper & Fils uit Brussel.  Afkomstig uit de kunstcollectie van IBM, in goede conditie.  Alleen een klein hoekje uit het glas rechtsonder en een daaruit volgende lichte vlek in het passe-partout op dezelfde plek.  Daarom vanaf 1 euro bieden.

 

Afmetingen: 93cm x 74cm (incl. lijst), 60cm x 46cm (etsbeeld)

 

Bij aankoop moet het werk liefst opgehaald worden in Diemen (vlakbij het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam Z-O).  De termijn voor ophalen is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan Amsterdam voor andere zaken.

 

Bezorgen met Swift Koeriers is eventueel mogelijk in overleg.

 

ZZBEL

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Jan Cox (1919-1980) 

Belgisch Belgisch

Geplaatst door  Rosser
Lid sinds 2013
1038 verkochte items
Alle items van deze verkoper (215)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd7-3-2018 om 16:28
Eindtijd19-3-2018 om 20:28
Biedingen (22)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken