• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Allessandro Mandruzzato (1970)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Allessandro Mandruzzato

Allessandro Mandruzzato (1970)

Designer

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Italiaans
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters

Design verkopen van Allessandro Mandruzzato

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol design van Allessandro Mandruzzato verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie designobject van Allessandro Mandruzzato dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Allessandro Mandruzzato verkopen?

Verkoop design van Allessandro Mandruzzato via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig design van Allessandro Mandruzzato verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online design verkopen van Allessandro Mandruzzato en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor objecten van Allessandro Mandruzzato die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw designobjecten van Allessandro Mandruzzato via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Allessandro Mandruzzato design graag voor u uit handen.

Hoe bied ik design van Allessandro Mandruzzato te koop aan via Kunstveiling?

Om design van Allessandro Mandruzzato te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u een designobject van Allessandro Mandruzzato gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van design van Allessandro Mandruzzato via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het item van Allessandro Mandruzzato op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het designobject van Allessandro Mandruzzato toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het designobject van Allessandro Mandruzzato niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een designitem van Allessandro Mandruzzato te vergroten!

Ik wil design van Allessandro Mandruzzato verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een designitem van Allessandro Mandruzzato dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw design van Allessandro Mandruzzato. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.