• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
B.W.H.
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. B.W.H.
B.W.H.

B.W.H.

Muzikant

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
ItaliaansItaliaans  
Links
Favoriet
FA. 
filters

Vinyl verkopen van B.W.H.

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol Vinyl van B.W.H. verkoopt! Met een groot bereik aan kunst- en muziekliefhebbers vindt u snel een koper voor die mooie plaat van B.W.H. die u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling vinyl van B.W.H. verkopen?

Verkoop vinyl van B.W.H. via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig Lp’s van B.W.H. verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online vinyl verkopen van B.W.H. en andere muzikanten is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor vinyl van B.W.H. die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw vinyl van B.W.H. via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw B.W.H.-platen graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een Lp van B.W.H. te koop aan via Kunstveiling?

Om vinyl van B.W.H. te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u vinyl van B.W.H. gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van vinyl van B.W.H. via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van de Lp van B.W.H. op, waaronder het jaar van uitgave en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van de plaat van B.W.H. toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is de Lp van B.W.H. niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van B.W.H. te vergroten!

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.