• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Erdal Alantar (1932-2013)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Erdal Alantar
Erdal Alantar (1932-2013)

Erdal Alantar (1932-2013)

Kunstenaar

Aangeboden items
2
Verkochte items
0
Nationaliteit
TurksTurks  
Links
Favoriet
FA. 
filters

Momenteel worden er helaas geen items van Erdal Alantar (1932-2013) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 2 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Erdal Alantar (1932-2013) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst verkopen van Erdal Alantar

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Erdal Alantar verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Erdal Alantar dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Erdal Alantar verkopen?

Verkoop kunst van Erdal Alantar via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Erdal Alantar verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Erdal Alantar en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Erdal Alantar die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Erdal Alantar via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Erdal Alantar kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Erdal Alantar te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Erdal Alantar te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Erdal Alantar gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Erdal Alantar via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Erdal Alantar op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Erdal Alantar toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Erdal Alantar niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Erdal Alantar te vergroten!

Ik wil kunst van Erdal Alantar verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Erdal Alantar dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Erdal Alantar. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.